Bøker, englevinger og en drømmefanger

Home / bøker / Bøker, englevinger og en drømmefanger

Jeg titter ofte innom NIB, og selv om jeg på ingen måte definerer meg selv som en interiørblogger, falt jeg for fristelsen til å delta i denne utfordringen:’From within’. Jeg lurte på hva som var mest typisk meg (og mitt indre) i huset, og kom fram til dette:

Jeg prøvde virkelig å ta bildet i dagslys som anbefalt, men akkurat denne kroken i heimen befinner seg et stykke unna noen som helst vinduer.
Og først etter at bildet var tatt, la jeg merke til hvilke bøker som var synlige gjennom glassdørene. 🙂
Bøker er en stor del av livet mitt og hjemmet mitt. Alle slags bøker. Men det passer i grunnen bra at det var den ‘religiøse’ hyllen som var synlig her, sammen med englevingene og drømmefangeren. N’est ce pas?
Related Posts
Showing 2 comments
 • Julie

  For noen lekre englevinger!
  Lykke til i utfordringen!
  Ha en strålende tirsdagskveld!
  Klem fra Julie 🙂

 • Jojo

  Takk for det! Jeg fikk tak idem fra min kjære venninne Marianne i http://www.funimport.no